Het klinkt onwerkelijk, een pop up restaurant in the air. Je eerste reactie is dat het niet mogelijk is of dat er gekookt wordt op een grote wolkenkrabber, maar niets is minder waar. Deze mini documentaire mag je niet missen!!!
Topchef aan boord
Via de "monday-mini-film" van Foodinspiration werd ik geattendeerd op dit geweldige experiment. Ondanks dat het al even geleden is, vind ik dit een bijzonder experiment dat absoluut een kleine blog waard is. In november 2014 vloog vliegtuigmaatschappij Swiss van Zürich naar New York. Dit was niet zomaar een vlucht. Voor één dag opende topchef Andreas Caminada een pop-up restaurant aan boord van een vliegend vliegtuig. Een bijzondere beleving voor de passagiers in samenwerking met Gate Gourmet.
Als Foodie en culinaire levensgenieter hoop ik dat dit voorbeeld spoedig gevolg krijgt bij andere vliegtuigmaatschappijen. Een dergelijke belevenis in the sky maakt een lange vlucht absoluut unforgettable!
Check hier de mini-documentaire: Popup in the air