Over Foodie-on-Toer

De afgelopen 24 jaar ben ik veel in aanraking gekomen met food zowel nationaal als internationaal. Of het nu gaat om een Delicatessenwinkel of een Supermarkt, een Groothandel of in de Horeca….. De presentaties van de vers groepen binnen food maken mij nieuwsgierig om altijd een bezoek te brengen. Inspiratie opdoen door te kijken naar presentatie, hoe wordt ambacht overgebracht of op welke creatieve wijze probeert men onderscheid maken in de het aanbod. Of het nu gaat om AGF, Brood, Vlees of Vis het spreekt mij als foodie enorm aan, maar kaas is toch wel mijn passie.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik in de kaas terecht gekomen in een delicatessenwinkel. Deze productgroep heeft mij meteen gegrepen. Of het nu kaas uit Nederland of uit het buitenland betreft, kaas is zo’n gaaf product waar je uren over kunt vertellen! De structuren in de kaas, de verschillen in smaak en structuur door het rijpen, de schimmelculturen, het ambacht van kaasmaken, de passie & bevlogenheid van de producent en de verschillende soorten kaas die in de wereld verkrijgbaar zijn…. Kaas is niet zomaar Kaas! Er zijn zoveel verschillen aan te geven . Kaas stroomt door mijn aderen, maar ook van de overige vers groepen gaat mijn hart sneller kloppen. Vanwege mijn passie voor lekker eten en versproducten was de naam voor mijn ontdekkingsreis zo gevonden.

Met mijn blogs en terugkerende series als Culinaire Ontdekkingen, Events, Hotspots, Food & Trendtours, Travelspots of de 24 Hours Series ga ik als #foodieontoer opzoek naar mooie food producten, toprestaurants, het verhaal achter het product, de hotspots en zoek ik unieke & creatieve presentaties van foodproducten. Het moge duidelijk zijn dat Kaas mijn Passie is, maar er is meer in de Food Wereld..…..

Food is mijn passie…  
Michiel de Graaf